Hemma igen!

Kära vänner, nu är jag hemma igen! Efter 4 plan, Toronto, London, Stockholm och sen Gällivare fick jag leverpastejsmackor och fil hos mammsi och pappsi!

Fy så tiden har gått fort! Det var ju nyss vi åkte! Men kul har vi haft. Och mycket har jag lärt mig.




Sista veckan

Ojojoj! Nu springer tiden verkligen. Nu är vi klara i skolan och bara njuuter av det! Och snart lyfter planet mot Sverige. Bittersweet..


Vi har "lånat" poolen av grannen hela veckan eftersom vi haft kanonväder.


Andreas och Alex demonstrerar rump-solning. Tydligen har Andreas haft en traumatisk upplevelse på en semesterresa när han såg en nudist sola ett minst sagt ovanligt ställe...


Igår var vi ute på galej, här ser vi Mirka, Pablo, jag, Sigrid och Christina.


Och Dustin, Petra, Jakub, Christine och Frank.


Var tvungen att ladda upp denna haha! Har skypat med mamma och Alina i morse och Alina verkar ha lite tekniska problem med bilden! :-)

Snart ses vi i Sverige mina vänner!


Sommarvärme och gräddsås


Galen sommarvärme här! 35 grader! Idag var vi fräcka nog att smita in i ett lägenhetsområde och tjyvlåna deras pool. Ooh så skönt det var!

Nu är vi inne på sista veckan i skolan och det känns väldigt skönt.

Jag sitter och fördjupar mig i LCHF (Low Carb, High Fat) kostråd. Det är mycket intressant. Särskilt när man befinner sig i fettfobikernas mecka USA. Att man tydligen ska få en rejält lugnare mage av lågkolhydratkost verkar också hemskt lockande för fröken.


Sommarvärme och gräddsås


Galen sommarvärme här! 37° C! Idag var vi fräcka nog att smita in i ett lägenhetsområde och tjyvlåna deras pool. Ooh så skönt det var!

Nu är vi inne på sista veckan i skolan och det känns väldigt skönt.

Jag sitter och fördjupar mig i LCHF (Low Carb, High Fat) kostråd. Det är mycket intressant. Särskilt när man befinner sig i fettfobikernas mecka USA. Att man tydligen ska få en rejält lugnare mage av lågkolhydratkost verkar också hemskt lockande för fröken. 


Fyrhjulingssöndag

I söndags tog Brian ut oss till en håla utanför Manhattan för lite äventyr. Vi skulle nämligen köra fyrhjuling! Senast jag gjorde det var nog i hmm.. Storön.. Tre tjejer på monstertrucken, haha! Ja den gick väl rätt så bra på raksträckor!


Asså det är jäkligt kul!


Brian som vi hade en kurs med i höstas.


Andreas sladdade runt i vattnet


Vi fick röja lite grenar som hade blåst ner. Vi körde i skogen och på fält och det var riktigt läskigt ibland i branta uppförsbackar.


Självutlösare är ju kanon! Vi lyckades fastna allihopa på den bild.

Brian var i Uganda i två månader i sommar och jobbade med volontärarbete. Nu har jag pratat med typ tre stycken som har varit där och jag blir så himla sugen att åka! Se saker med egna ögon, bo i en hydda, bygga hus, lära ungar engelska eller datorer. Fyfan så kul. Måste nog bli en sån resa i framtiden.

Nu är det bara 1.5 vecka kvar i skolan. Jag har väl egentligen bara en rapport och två tentor förutom lektioner. Gosh så skönt!

Lördagsnöje

Vi inledde lördagen med att springa ett 5 kilometerslopp genom campus med förmån för cancerforskning. Det gick hur bra som helst! Jag sprang på 25 min 17 sek. Men jag tror inte att det riktigt var 5 kilometer. Amerikanarna fuskade lite där. Skitsamma. Bra att ladda lite inför tjejmilen i september!

Jag och Andréas är taggade innan startskottet


Vi träffade Dustin på 5K racet, Andréas hade tydligen glömt att han varit ute och druckit en massa öl tillsammans med Dustin och en annan kompis för ett par veckor sen så det blev lite "awkward" som man kan säga i US and A. Men ingen fara på taket, vi följde med Dustin och åt kycklingvingar och drack öl för att ta igen alla förlorade kalorier. Sen ville Dustin att vi skulle åka med och fiska, och en fiskefantast som jag tackar inte nej till ett sånt erbjudande!


Okej jag fick inte största fisken. Men finaste tror jag. Vi agnade med levande småfisk och riktiga obease daggmaskar. Tror de levde i en KFC bucket innan de blev fiskagn.


Jävel å trilskas när de skulle av från kroken...


Andréas fick två såna här stora firrar! Tyvärr fick vi kasta tillbaka dem för de är släkt med karpar och såna äts inte.


Sen blev det natt och vi åkte hem. Vilken härlig dag! Vi har båda bättrat på bonnbrännan rejält. Snyggt!


RSS 2.0