Påskhelgen i Kansas Djungle the Praire

Vi firade påsk i Lindsborg hos Laura och Bens familjer. Och fick på söndagen erbjudande om att bli adopterade! Så jag tror vi skötte oss, eller vad säger du Andréas?


Laura och hennes pappa Calvin vid grönsakslandet.


Ben och Laura, här skulle vi precis gå ut på prärie walk och hoppa över taggtrådsstängsel.


Tur att vi hade proffs med oss, annars hade vi nog suttit fast där i taggtråden fortfarandeoch blivit ätna av korna!


Vi fick också se en massa kor på nära håll. Vi är ju trots allt i Kansas!


Jag, Ben, Laura och Addyson Lauras brorsdotter




Andréas köpte Kalles kaviar och knäckebröd och försökte lura i alla att det var gott. Alla provsmakade, men vad de tyckte kan man nog se på Bens ansiktsuttryck!


Musikanterna! På torsdag ska vi på konsert med dessa två! Kanske man ska ta autograf...


Jag fick äran att sätta "frosting" på kanelkransen


Koncentration...


Nu ni! Laura halade ut sin studentcape som hon ska ha om några veckor när hon tar examen och såklart var vi ju tvugna att prova!


Typisk Andréas! Haha!

Årets misstag...

...var att kliva in i en djuraffär med marsvin...








Mycket ohälsosamt för mitt hjärta att stå där och se men inte få klappa, och sen gå hem tomhänt.

Baseball och 30 grader

Igår var det underbart sommarväder så jag och Andréas gick ut på en långsväng.

Men efter 2 timmar behövde vi vätskekontroll.

Himmelens varmt!

Sen var det dags för mitt livs första baseballmatch live. Så på med hejjarhumöret!

Baseball är lättare att fatta än amerikansk fotboll och reglerna är väldigt lika brännboll. Kanske ska gå på en match idag med!

Bollen ska alltså kastas mot slagmannen som ska slå bollen så den flyger innanför planmarkeringarna. Sen är det bara å kuta.

Eftersom vi var ute hela dagen så har jag nu världens bonnbränna... på låren, på armarna och en ring runt t-shirtkanten runt halsen. Mycket stiligt.


Vår vår!

Nu är det vår som bara den! Inga jackor eller fingervantar, bara sandaler och ballerinas. På söndag ser jag fram emot 30 grader och sol och kanske en sväng och kolla baseball. K-State spelar.

Två sista veckorna har varit hysteriska, så jag hoppas nästa vecka lugnar sig. Vi har ju inte så mycket tid kvar, så det känns dumt att slösa tiden på att plugga ihjäl sig.


Anderson Hall, Campus


Hale Library, Campus

Väldigt bitterljuvt att planet snart lyfter mot Sverige. Vi som planerade och slet så hårt för att komma hit. Och nu är terminen snart över. Men tänk så kul vi har haft, och kommer att ha i några veckor till! Tiden i USA har varit otroligt kul. Helt makalöst. Jag kommer garanterat åka tillbaka. Jag hoppas att mina vänner här kommer att komma över till oss i Sverige och hälsa på.


Stadsdelen Norr i Eskilstuna

Här kommer vi bo när vi kommer hem till Sverige. Ja, inte första tiden förstås. Då kommer vi komma med våra hungriga magar och tomma plånböcker till mammsi och pappsi. Hemlös, javisst! Jag anar att mina föräldrar tänker utnyttja mig som billig arbetskraft i ombyggnation av kök. De kunde inte välja någon bättre. Jag har ju trots allt A i smide. Jag bygger gärna.

Sommarjobb på det och sen fortsätter terminen på MDH. Mycket att se fram emot!

Så nu vet ni var vi bor. Den lilla rackliga 4-kopparskaffebryggaren kommer stå på, ringer du 30 minuter innan blir det kaka också. Om jag inte är upptagen ute på balkongen. För det har vi. Balkong.

RSS 2.0