Useless piece of shit



Ursäktslapp till rumskamraten.

Fanstyget själv. Det värsta är att det är Electrolux som har tillverkat den! VA?! Det är inte möjligt.
Tror ni den är lätt att manövrera?
Tror ni den är lätt överhuvudtaget?
Tror ni man kommer åt i hörnen och på listerna?
Svar nej på allt.

Beviset på hur DÅLIG dammsugaren är! Uppsopat när jag dammsugit KLART!

Kommentarer
Postat av: sis

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!! Du är så sjukt rolig!! Jag kan precis tänka mig hur frustrerande det är. Man undrar ju hur de tänker, de där mattorna har nog varit med om ett och annat i sina dar (ryser vid tanken) och så får man värdelösa dammsugare till. Man skulle vilja titta i mikroskop på mattan…. Men tur det inte är tygmatta kanske…för det är det väl inte?? Säg att det inte är det.

Vänta bara, njut av kass apparatur, snart är du hemma i landet med vrålande Nilfiskar som suger in strumpor, små barn och mynt som ligger för nära. Plus damm då. Och tvättmaskiner som tvättar rent halleluja! Sköt om dig gumman! KRAM

2011-02-04 @ 08:33:08
Postat av: alina

Hju! Det där är en sådan där dammsugare som först blåser iväg dammråttorna, varpå den gnisslandes åker över gruset och hånar det för att den vägrar suga upp det. Sen antar jag att de få dammråttorna som den faktiskt har sugit upp ligger kvar i påsen sedan 10 års tid tillbaka och luktar snusk.



Over n out!

Alina

2011-02-04 @ 16:57:31
Postat av: Jossan

Den är hemsk. Alltså totalt värdelös. Jag orkar inte ens använda den mer. Jag sopar hellre och lever i skiten än bråkar med den där jäveln.

2011-02-10 @ 18:55:15
URL: http://helthundra.blogg se
Postat av: Ida

vad skönt att det är fler än jag som blir så där irrationellt arg och uppriktigt hatisk mot saker som borde funka men inte gör det. Jag blir upprörd bara jag tänker på det! Det verkar finnas så mycket skitgrejor på den här jorden att man blir vansinnig vid blotta tanken!

2011-02-10 @ 22:24:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0