K-S-U whooooo K-U-Sucks

Vi har varit på volleybollmatch. Kansas states damer mot Kansas Universitys damer. Kansas University är våra stora rivaler, inom alla sporter. De har en ful papegoja som logga och en mellanblå ful färg på sina lagdräkter. De kallar sig själv Jayhawks. Kom igeeen. Vi är ju Wildcats i lila! Slår något högre.


Här är Jayhawksen uppradade, redo att få däng. När man spelar volleyboll får man ju röra bollen tre gånger per lag. Ofta vill man "lägga upp" bollen för sina lagkamrater för att de ska kunna smasha över den på andra lagets planhalva och få poäng. Så man utnyttjar gärna de tre tillslagen man får ha per lag. Perfekt för publiken. Då kan man säga K på första tillslaget, S på andra och U på sista (Kansas, State, University) och sen tjoar man om K-State får poäng eller skjuter en svår boll över till andra laget. När Jayhawksen har bollen säger man istället K på första tillslaget, U på andra och Sucks på sista (Kansas, Univeristy, Sucks). Kul men lite elakt.

Sean från Australien och Meghan som jobbar på Study Abroad office. Sean och en spansk kille som heter Pablo är volleybolltjejernas största supportar. Förmodligen på grund av att tjejerna har shorts i storlek med trosor.


Självklart halvtidsvilounderhållning av Classy cats.


Och en del av skolans marching band. Dom är verkligen grymma!

 
Ha haaa! Fick en bild på mig och Willie! Vi vann förresten matchen med 25-15, 25-20, 23-25, 31-29. K U Sucks!

Kommentarer
Postat av: alina

Det går inte någon nöd på dig ser jag! Ni verkar leva i en riktig "high school" film fast några nivåer högre!

2010-09-19 @ 10:42:37
Postat av: lena

åh vad långt hår du fått! Jättefint=) kram

2010-09-22 @ 17:34:23
URL: http://lennylo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0