Hip hop party och cowboyinvasion

Vi har varit på Hip Hop party men vi är ju lite tråkiga så vi var inte utklädda. Men de hade röda plastmuggar! Och det har vi ju sett på film att man måste ha om man har house party.

Det här är Nick som vi lärt känna. Han håller på med sin PhD i Electric Engineering. Han har varit i Sverige en gång och pratar lite svenska, med jättestark amerikansk brytning, så man får fnissa lite. På fotot håller han få att försöka lära grabbarna olika moves och vi hade mycket kul åt att försöka få Andréas att inte vara så stelbent.


Vikingahjälm hade de! (Notera de obligatoriska röda house party plastmuggarna)


Sen rullade vi vidare till den enda baren som släpper in unga människor under 21, så Marcus fick händerna nedritade med tjock tusch för att inte kunna köpa i baren. Stället heter Longhorns och är en "dansklubb" i den bemärkelsen att cowboys kommer dit och dansar two step. Dansen är en pardans och killen spritter två gånger med högra benet och en gång med vänstra, sen två gånger med högra igen och om och om och om. Tjejen gör motsatt. De var väldigt duktiga på att dansa! 

Men vilka outfits. Leif GW ringde och ville ha sin fiskeväst tillbaka. Vi snackar människor mellan 18 och 25. Killarna har jeans med tjocka sömmen på utsidan av låret, cowboyskjorta, cowboyhatt, boots, belt buckle. Eller så kör man lite mer på jakttemat och har jaktväst, jaktkeps, skogsbyxor och cowboy boots. Eller så kör man hängselbrallor. Eller så kör man stylish cowboy och har extra fin cowboy hatt med fjäder i och slips med tjurnhornsspänne i silver. Är man tjej ska man ha långt hår med minst 3 cm tjocka slingor i en mycket kontratsterande färg, jeans med utanpåfickor och bling bling, tight t-shirt med linne över (?) och högklackade cowboy boots.

De går verkligen All In med cowboy modet.

Kommentarer
Postat av: sis

ha ha, fick ni inga såna där "hello my name is"-klisterlappar att sätta på tröjan? Det trodde jag också man skulle ha. Modet låter fantastiskt, spelar de red nex också och parkerar hästen utanför saloonen med svängdörr? Får man skjuta ölglas inomhus? jag tänkte så man får rätt smoky feeling i luften? ja herregud vad ni får se!

2010-10-07 @ 16:54:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0